Marketing cursussen die jij kan volgen

Als je geïnteresseerd bent in marketing, dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en trends. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel geweldige marketingcursussen beschikbaar die je kunt volgen om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste marketing cursussen die jij kunt volgen.

 

1. Google Analytics Academy
Als je wil weten hoe je jouw online bedrijf kunt verbeteren, dan is Google Analytics Academy een uitstekende plek om te beginnen. Hier worden gratis online cursussen op leerling niveau tot beginners niveau aangeboden om je te leren hoe je het beste kunt profiteren van Google Analytics. Dit platform leert gebruikers hoe ze gegevens op hun website moeten analyseren om te bepalen welke aspecten goed werken en wat er nog verder verbeterd kan worden.

2. HubSpot Content Marketing Certification
Ook wel ‘inbound marketing’ genoemd, gaat deze cursus over het creëren, publiceren en promoten van content om potentiële klanten aan te trekken en aan te sluiten bij jouw bedrijf. Deze cursus is afgestemd op beginners en is volledig gratis. Het Hubspot Content Marketing certificaat dat je ontvangt na het succesvol afronden van de cursus laat zien dat je de basisprincipes van content marketing begrijpt.

3. Facebook Blueprint
Voor merken en bedrijven die op Facebook adverteren (wat tegenwoordig best veel zijn), is Facebook Blueprint een must-cursus. Het platform brengt de meest actuele trends in beeld, biedt juridische informatie, leert hoe je specifieke tactieken kan gebruiken als remarketing om bijvoorbeeld verlaten winkelwagentjes te herstellen, en geeft een diepgaand overzicht van campagne-opties en targetingopties.

4. Moz SEO Training Course
Heb je weleens overwogen om zelf de zoekmachine optimalisatie van je website aan te pakken? Dan is de Moz SEO Training Course mogelijk interessant voor jou. Je krijgt een samenvatting van alles dat je moet weten over het optimaliseren van een website, evenals informatie over het verbeteren van de interne en externe zoekmachine van je site.

5. Google AdWords Certification
Een Google AdWords-certificering is een aparte certificering dan de Google Analytics Academy, en richt zich op het adverteren op het zoeknetwerk van Google, oftewel, Google AdWords. De cursus biedt een uitvoerige handleiding van wat AdWords op veilige wijze in de weg zit, de basis voor het structureren van zoekwoordcampagnes, het opzetten en uitvoeren van display-advertenties, het activeren van remarketingstrategieën, enzovoort.

 

Marketing evolueert voortdurend met nieuwe strategieën en technieken en het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen om je carrière en je vermogen om een brand te laten groeien te verbeteren. Gelukkig zijn er veel kwalitatieve cursussen op de markt. De marketing cursussen die in deze blogpost worden besproken, bieden waardevolle inzichten en technieken die je effectiever maken als marketeer. Door regelmatig deze cursussen te volgen, blijf je competitief en zul je op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de branche om jouw organisatie te doen groeien. Dus kies degene die past bij jouw interesses en doelen en begin met leren!

pcbodelft.nl

Op deze blog kan je alles lezen over Delft. Van feitjes, hotspots tot de leukste bedrijven.

Delft is het hele jaar door een bezoek waard, maar in de lente en de zomer zijn de historische pleintjes gevuld met terrassen en is het hier heerlijk vertoeven. Aangezien Delft een echte studentenstad is, is het zowel in het weekend als doordeweeks zeer levendig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *